Leasing Auton Ostamisen Kilpailutus

Haluaisitko kilpailuttaa leasing-sopimuksella olevien autojesi hankinnan?

Autohankinnat.fi –sivusto tarjoaa leasing-rahoitteisten autojen kilpailuttamista täysin veloituksetta ja sitoumuksetta. Palvelulla voi niin yksityinen henkilö kuin yritys kilpailuttaa yhden tai koko työsuhdeautokalustonsa. Palvelu ei pelkästään tarjoa kilpailuttamisen tuomaa hintaetua, vaan vapauttaa myös resursseja pienissä ja keskisuurissa yrityksissä.

leasing mersu

Auton käyttöön ja hallintaan tulee yhä enemmän vaihtoehtoja tulevaisuudessa

Autoala on suuren murroksen – häämöttävän digitalisaation edessä. Auton omistamisen pitäminen itseisarvona ei ole tulevaisuudessa kaikille järkevää niin yritys- kuin yksityistaloudessakaan. Palvelumallit auton käyttämisen ympärillä monimuotoistuvat; vuokraaminen, liisaaminen, lainaaminen, tai millä sitä ikinä kutsutaan, tulee lisääntymään.

Autohankinnat.fi palvelu haluaa varmistaa autokaupan eurojen pysymisen Suomessa, eikä valuvan pelkästään multikansallisille leasing-yhtiöille.

 

Auton leasinging kilpailutuksella voi saada merkittäviä säästöjä

Kilpailutuksiemme mukaan erot edullisimman ja kalleimman tarjouksen välillä ovat olleet merkittäviä. Kilpailutuksen tuoma hintaetu on ollut jopa 20% jo yksittäisen auton kohdalla. Euroina ero edullisimman ja kalleimman leasingsopimuksen aikana on reilut 5000€.

Autohankinnat.fi –sivuston taustalla on asiantuntijakaksikko Antti Junttonen ja Harri Sutinen, joilla on yli 15 vuoden autoalan kokemus niin vähittäismyynnin-, kuin maahantuonnin kehitystehtävistä jälkimarkkinoinnin- ja hankintatoimen osalta. Kaksikko näkee multikansallisten leasing-toimijoiden olevan vapaan kilpailun este Suomessa automarkkinoilla yritysautokaupassa. Samalla myös vääristäen yrityksille tarjottavien automerkki- ja mallivalikoimaa. Autohankinnat –kilpailutuspalvelu on osa Tenderit Oy:n palvelutarjontaa.

Lisätietoja palveluista: http://www.autohankinnat.fi